Kanskje proff skiløper? ..med blåshampoo

Så blått


Bare fordi det var et fint bilde, hihi.


Jeg sitter i sofaen og hutrer. Plutselig drypper det iskaldt vann fra hårtuppene og ned på skuldrene, så kaldt at jeg skvetter hver gang. håret er vått og fult av blåshampoo. Noe som har blitt en slags søndagsrutine her i huset, etter det misslykka frisørbesøket. 

Mens jeg sitter her og huterer, ser jeg at samordna opptak har åpna. I fjor gøyv jeg meg løs på den tomme listen med glede, og sleit med å bestemme meg for hva jeg hadde mest lyst til. Pysologi, historie, arkitekt, idrettsstjerne (egentlig uaktuelt, men vurdert), designer, regionsplanlegger..
I år derimot, synes jeg det er litt mer stressende, jeg kjenner plutselig på alvoret. Hva om jeg velger feil? Er det dette jeg vil drive med? Er det noe jeg vil, eller er det noe jeg innbiller meg at jeg vil?
Jeg har vært litt redd for å ikke ha vurdert mulige yrker godt nok. Så jeg har vurdet samboeren min i senk, (ikke han i senk, men så mye at han sank) (hihi) Vi har diskutert yrker opp og ned; lønn, arbeidsplass, lyst, ikke lyst, arbeidsmuligheter, og frem og tilbake; personlige egenskaper, flytte, ikke flytte, lengden på utdannelsen, unger, hus og garasje, robotgrassklipper. 

Men alikevel blei det vanskelig (og kaldt) at jeg måtte legge alt fra meg i går kveld å hoppe i dusjen, og har derfor ikke kommet noe lengre med verken søking eller dette innlegget. Men det blei vel i grunn langt nok alikevel. God natt! 

 

 

 

O.

 

#blåshampoo #yrke #yrkesvalg #historiker #optiker #kald #samordnaopptak #2015 #studentinna #student #valg #Oslo #Kongsberg #kongo 

2 kommentarer

Egeo

03.02.2015 kl.00:13

Lykke til med søknaden!

Silje S. Lopez

03.02.2015 kl.01:33

Masse lykke til med søknaden :D

Skriv en ny kommentar

Studentinna

Studentinna

20, Oslo

Velkommen til mitt liv som student. Et sammensurium av rare og helt hverdagslige hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits